Fraude/geldswaardenverzekering voor een notaris

Net als de beroepsaansprakelijkheidsverzekering is de geld- en fraudeverzekering voor een notaris een verplichte verzekering. De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) zorgde voor een collectieve excedentdekking. De notaris dient derhalve zelf een verzekering af te sluiten voor de eerste
€ 100.000,00. Bij Aon geven wij u graag advies over fraude- en geldswaardenverzekering voor notarissen.

De voordelen van een fraude- en geldswaardenverzekering
Gaan er in uw notariaat regelmatig grote bedragen over de toonbank? Of vervoert u als notaris regelmatig geld naar de bank? Met een fraude- en geldswaardenverzekering bent u verzekerd tegen beroving of verlies van geld, maar ook tegen andere fraude gevoelige aspecten. Bij Aon zijn adviseren wij u graag tot in detail over deze verplichte verzekering.

Arrangement
Als notaris kunt u zich bij Aon goed laten informeren over de mogelijkheden. Om de fraude- en geldswaardenverzekering aantrekkelijk voor uw te maken kunnen wij een arrangement aanbieden, dat niet alleen gekenmerkt wordt door een aantrekkelijke prijsstelling, maar ook door gunstige voorwaarden. Zo gelden er géén procuratievoorschriften en is er volledige dekking voor computerfraude. Het overstappen naar deze polis is geen probleem. Het inlooprisico is op deze verzekering volledig gedekt.
Door de juiste verzekering af te sluiten bent u verzekerd van een goede dekking met betrekking tot fraude.

Aanvragen informatie geldswaardenverzekering