Ondernemingsplan aanvragen

U heeft plannen om zelfstandig te starten als advocaat. Aon helpt u graag op weg! Onze adviseurs hebben de afgelopen jaren veel startende advocaten begeleid. Op basis van onze ervaring hebben wij een specifiek op de advocatuur toegesneden concept voor een ondernemingsplan ontwikkeld. Dit stellen wij u graag ter beschikking.

In een ondernemings(of business-)plan zet u uw plannen op een rij. Hierbij moet u een aantal essentiële vragen beantwoorden, zoals “is er een markt voor mijn dienst?” en “hoe kom ik aan klanten?”. Een ondernemingsplan is meestal noodzakelijk om een lening te krijgen bij een bank. Daarnaast dwingt het schrijven van een ondernemingsplan u om na te denken over de risico’s en verplichtingen van het kantoor dat u wilt gaan opzetten. Ook krijgt u zo een beter beeld wie uw potentiële klanten zijn en waar u hen kunt vinden. Om een doortimmerd ondernemingsplan te schrijven helpt het om een goede voorzet te krijgen. Aon geeft deze voorzet graag in de vorm van een uitgebalanceerd ondernemingsplan voor advocaten.?

Wanneer u hieronder uw gegevens invult, ontvangt u de begroting zo spoedig mogelijk thuis. Deze informatie is geheel vrijblijvend en wordt u kosteloos toegestuurd. Wij zijn u graag van dienst. Wilt u naast een businessplan ook een voorbeeld van een budgetbegroting voor advocaten en een documentatiemap aanvragen? Dit kan via hetzelfde formulier.