Arbeidsongeschiktheidsverzekering advocaat & notaris

Iemand met een vrij beroep meldt zich niet snel ziek. Toch kunnen zich situaties voordoen waarin ook een advocaat of notaris niet kan werken. En sinds de afschaffing van de wettelijke bodemvoorziening bij arbeidsongeschiktheid is een arbeidsongeschiktheidsverzekering nóg belangrijker geworden. Aon kent de markt en weet welke producten het best bij u passen. Dus bent u advocaat of notaris en bent u op zoek naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Bij Aon adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

De juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering
Bent u een advocaat of notaris? En bent u op zoek naar de perfecte arbeidsongeschiktheidsverzekering? Aon helpt u op weg! Doordat wij weten in welke situatie u werkt, kunnen wij een goede inschatting maken van de risico's die u loopt op arbeidsongeschiktheid en zorgen voor een passende dekking door de verzekering.

Acceptatie
Natuurlijk begeleiden we u in het acceptatie traject (noodzakelijk bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering). Ons doel is ervoor te zorgen dat de dekking voor u zo snel mogelijk rond is.

Ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid
Mocht arbeidsongeschiktheid aan de orde komen, dan kunt u weer op ons rekenen. De (financiële) afwikkeling van uw schade is onze zorg. Uw arbeidsongeschiktheidsverzekering is bij Aon in goede handen.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan ons dienstverleningsdocument.

Aanvragen informatie arbeidsongeschiktheidsverzekering