Autoverzekering advocaten & notarissen

 

Voor advocaten en notarissen (én hun partners en medewerkers) hebben wij met een gerenommeerde verzekeraar een zeer gunstig tarief ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij een scherp geprijsde autoverzekering leveren voor advocaten en notarissen. Bent u een advocaat of notaris? Aon helpt u aan een treffende autoverzekering.

Wij kennen onze klanten. Door de jaren heen hebben wij een nauwkeurig beroepsprofiel kunnen samenstellen. Een verzekeraar beoordeelt een verzekerde niet op kwantiteit, maar op kwaliteit. Dit heeft geleid tot een polis met soepele acceptatie en lage premie. Maar ook een snelle kortingsopbouw (deze begint al bij 65%) en een gunstige nieuwwaarderegeling.
 


Combineer dit met onze adequate begeleiding in geval van schade en het is duidelijk dat u ook met uw autoverzekering bij ons het beste uit bent.

Heeft u al een autoverzekering? Aon raadt u dan aan om uw huidige autoverzekering om te zetten naar een verzekering van Aon?. Graag leggen wij u uit wat de voordelen hiervan zijn. Zo bent u verzekerd van advies op maat.