Onze werkwijze

Samen met Aon
Aon is een adviseur die volledig is gespecialiseerd in financiële dienstverlening aan advocaten, (kandidaat-)notarissen en zelfstandig juridisch adviseurs. Of het nu gaat om arbeidsongeschiktheid, beroepsaansprakelijkheid, pensioenopbouw of personeel: we kennen uw beroep en weten waar de valkuilen zitten.

Maar onze dienstverlening gaat verder. Zo staan starters er met Aon niet alleen voor. Met onze kennis en ervaring helpen wij al jaren talloze starters op weg. We zijn er trots op dat wij inmiddels één op de vijf van uw beroepsgenoten tot onze klantenkring mogen rekenen.

Aon is dichtbij
Ook al werken wij landelijk, Aon is altijd dichtbij. Wij vinden het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn en dat u snel antwoord krijgt op uw vraag.Uw vaste branchespecialist staat altijd voor u klaar om samen met u de zaken op een rijtje te zetten en u vrijblijvend van deskundig advies te voorzien.

Aon staat achter u
U bent natuurlijk een professional. Maar toch kan het misgaan. In dat geval staat Aon achter u. Als specialist in advocatuur en notariaat weten wij precies hoe we u uit de wind kunnen houden. Bij complexe zaken als aansprakelijkstelling, maar ook bij arbeidsongeschiktheid of autoschade begeleiden wij u en spannen ons tot het uiterste in om de schade snel en adequaat voor u af te wikkelen.

Aon staat naast u
Bij Aon vinden we het een uitdaging om onze cliënten een zo scherp mogelijke polis voor te kunnen leggen. Maar daarbij verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. We hebben met diverse verzekeraars uitstekende arrangementen kunnen treffen, toegespitst op de specifieke omstandigheden van uw beroep. Wij willen u alle zorgen omtrent uw financiële zekerheid uit handen nemen. Wij geven u gevraagd, maar soms ook ongevraagd, advies in duidelijke taal. Niet alleen bij schade, maar ook bij acceptatie of wijzigingen zijn wij uw zorgbepleiter. Onze vakspecialisten zijn u graag van dienst!