Onze Diensten

Zakelijke verzekeringen
Als ondernemer zit u niet te wachten op ingewikkelde verzekeringsvraagstukken of problemen met een schadeuitkering. Laat u daarom voor uw zakelijke verzekeringen, zoals uw beroepsaansprakelijkheids- of arbeidsongeschiktheidsverzekering, door ons begeleiden.
Wij kennen uw beroep en weten welke specifieke aspecten van belang zijn. Zoals de consequenties voor het zakelijk verzekeringspakket bij het samengaan of uiteenvallen van kantoren.

Employee Benefits
Met meer dan 35 jaar ervaring kennen wij de personeelssituatie op advocaten- en notariskantoren en weten wij waar de valkuilen zitten. Uw personeel verdient tenslotte het beste. Zoals een goede collectieve pensioenregeling of WIA-hiaat-/excedentverzekering.

Privé-verzekeringen
U wilt graag dat thuis ook alles goed geregeld is. U heeft al genoeg aan uw hoofd. Piekeren over complexe financiële vraagstukken en ingewikkelde polissen is wel het laatste wat u wilt. Kies daarom voor uw privé-voorzieningen, zoals (aanvullend) pensioen- en nabestaandenvoorziening, hypotheek of zelfs een autoverzekering ook voor onze expertise.

Startersadvies
Als je een vliegende start wilt maken, is het goed te weten dat je verzekeringen op orde zijn. Met Aon sta je er niet alleen voor. Prettig, want er komen nogal wat zaken op starters af. Van ondernemingsplan tot beroepsaansprakelijkheid- en arbeidsongeschiktheidsverzekering: samen zorgen we voor een passende oplossing. Met onze kennis van de advocatuur en het notariaat helpen we al vele jaren starters op weg.