Over Aon

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening en verzekeringen voor de advocatuur en het notariaat. 1 op de 5 kantoren werkzaam in deze branches mogen wij tot onze relaties rekenen.

Al meer dan 35 jaar werken wij aan constante en betrouwbare dienstverlening. Dat doen we samen met u want de ontwikkelingen gaan door. Onze inzet is mogelijk ouderwets,  maar wat ons betreft nog steeds bij de tijd. Wij gaan voor service en bereikbaarheid. Wij willen dicht bij u, naast u of achter u staan wanneer dat nodig is.

Vermelding eigendomsverhouding

Aon Nederland C.V. is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12009529. Aon Nederland C.V. is statutair gevestigd in Rotterdam en bij de KvK geregistreerd onder nummer 24061634.?

Over Aon Groep Nederland
Aon plc is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing en staat klanten bij als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Dit doet Aon in Nederland al 330 jaar lang. Met binnenkort 12 locaties en bijna 3.000 medewerkers met veel lokale kennis en expertise die tegelijkertijd ook kunnen vertrouwen op een eigen wereldwijd netwerk met meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen.

Vragen
Voor vragen over Niehoff Werning Assurantiën B.V. kunt u contact opnemen via: info@aon.nwk.nl