Pensioen voor advocaten & notarissen

Bent u een notaris of advocaat en denkt u na over uw pensioen of een nabestaanden voorziening? Aon? heeft verstand van zaken! Vraag advies op maat aan.

Pensioen is voor zelfstandigen zoals advocaten en notarissen veel minder vanzelfsprekend dan voor mensen in loondienst. Daarom schuiven entrepreneurs dit onderwerp vaak voor zich uit. Het is aan te raden uzelf vroegtijdig te laten informeren over uw pensioen. Zo komt u niet voor verassingen te staan op het moment dat het zo ver is.

Aon helpt advocaten en notarissen graag bij hun pensioenvoorziening. Als u advocaat of notaris bent, dan kunt u dus bij ons terecht voor advies over uw pensioen. Door een combinatie van onze kennis van de pensioenmaterie en onze knowhow van uw beroepsgroep, kunnen wij u goed van advies voorzien op het gebied van pensioen gerelateerde zaken. Wij kennen de markt en de fiscale mogelijkheden. Samen met u stellen we een op maat gesneden pensioenadvies op.

Heeft u al een pensioenvoorziening?
Ook voor het actualiseren van uw huidige pensioenvoorziening kunt u Aon inschakelen. Kortom, voor al uw pensioenzaken kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan ons dienstverleningsdocument.

Meer weten over de mogelijkheden van uw pensioenvoorziening