Second opinion zakelijk verzekerings- en/of employee-benefitspakket

De werkdruk in een advocaten- of notariskantoor kan soms flink oplopen. Hierdoor kan de aandacht voor bijkomende zaken er soms bij inschieten. Toch is het belangrijk dat  ook faciliterende voorzieningen zoals uw zakelijk verzekeringspakket en regelingen voor het personeel goed op orde zijn en blijven. Met een second opinion van NWK krijgt u inzicht of alles nog up-to-date is.?

Wat houdt een second opinion precies in?

Wij lichten de door u getroffen voorzieningen door op alle mogelijke risico’s, samenhangend met de specifieke situatie van uw kantoor. Na het in kaart brengen van de risico’s beoordelen wij of de getroffen voorzieningen adequaat zijn of dat er hiaten aanwezig zijn of juist overlappingen. Uiteraard beoordelen wij ook de kwaliteit m.b.t. voorwaarden en premie en gaan wij na of er wellicht aantrekkelijker alternatieven zijn.   Dus een second opinion kan u ook financieel voordeel opleveren. Maar het belangrijkst is natuurlijk dat uw voorzieningen (weer) perfect op orde zijn.  U wilt toch ook niet voor verrassingen komen te staan bij schade?

Vraag een second opinion aan

Ons kantoor kan bogen op meer dan 35 jaar ervaring. Wij zijn niet alleen vakspecialist op bijvoorbeeld beroepsaansprakelijkheid, maar ook doelgroepspecialist: wij kennen de wereld van advocatuur en notariaat door en door. Ons tarief voor het doorlichten van uw gehele verzekeringspakket bedraagt € 750,00. 
Maak gebruik van onze expertise en vraag een second opinion aan via ons contactformulier of bel of mail ons.??


    ?