Starten als notaris

Starten als notaris: een spannende gebeurtenis! Wanneer u eraan denkt om een eigen notariskantoor te beginnen of als zelfstandige notaris te gaan werken, dan heeft u vast allerlei vragen. Waar ga ik mij vestigen? Wat wordt mijn salaris? En ga ik mij specialiseren? Al deze aspecten moeten in een perfect ondernemingsplan worden gegoten.

In deze spannende tijd is het prettig om contact te hebben met een onafhankelijke partij. Iemand met een nuchtere kijk op de zaak, wiens advies helder en duidelijk is. Aon heeft de afgelopen jaren veel beginnende notarissen begeleidt. Veel notarissen zijn in de loop der jaren steeds groter geworden en hebben momenteel eigen notariskantoren. Dit ligt wellicht ook voor u in het verschiet!

Ondersteuning Aon

Als u bij een bank een ondernemerskrediet aanvraagt, dan verwacht de bank bepaalde zaken terug in het ondernemingsplan. Uit ervaring weet Aon welke zaken banken verwachten. Daarom zijn wij prima in staat om startende notarissen te helpen met het schrijven van een budgetbegroting. Een perfecte kans om goed te starten!

Starten als notaris: budgetbegroting

Wij beschikken over een conceptopzet voor een budgetbegroting. Hierin worden de te verwachten inkomsten en uitgaven berekend. Met als resultaat: de omzet en de winst. Wij gebruiken onze eigen, specifiek voor notarissen ontwikkelde begrotingsopzet. De budgetbegroting is gratis, waardoor u zonder kosten op weg wordt geholpen.

Starten als notaris: documentatiemap

De documentatiemap voor notarissen geeft een duidelijk inzicht in de variëteit van voorzieningen die nodig zijn bij het starten van een eigen praktijk. Het is daarom aan te raden om deze documentatiemap voor startende notarissen aan te vragen als u overweegt om te starten als notaris. Omdat wij u graag op weg helpen is de documentatiemap voor startende notarissen gratis.