Visie en geschiedenis

Wij zijn ervan overtuigd dat de belangen van onze cliënten het best zijn gewaarborgd bij een betrokken adviseur en betrokken banken en verzekeraars. Hierbij staat aandacht voor uw specifieke situatie bij ons centraal. Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om die te bespreken. Ook vinden wij het van belang dat u direct kunt overleggen met een van onze deskundigen. Wanneer het ú uitkomt.

Specialist vanaf de start
Wij zijn specialist in verzekeringen die samenhangen met de beroepsuitoefening van advocaten, (kandidaat-), notarissen en zelfstandig gevestigde juridisch adviseurs. In de loop der jaren hebben wij nieuwe producten ontwikkeld die specifiek op de situatie van onze klanten zijn gericht. Bijvoorbeeld een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, waarbij de aard van de rechtspraktijk centraal staat en een fraude- en geldverzekering voor notarissen die helemaal is toegespitst op de huidige notarispraktijk. 

Voor startende advocaten, notarissen en juridisch adviseurs
Door de jaren heen heeft onze dienstverlening zich steeds verder uitgebreid. Zo hebben wij inmiddels vele advocaten, kandidaat-notarissen en juridisch adviseurs die een eigen kantoor willen starten de weg gewezen. Begeleid en geadviseerd over alle zaken die hierbij een rol spelen. En soms geadviseerd om niet te starten ...

In gesprek

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers, producten en leveranciers. Dit zijn belangrijke voorwaarden om te groeien. Maar ook úw feedback is daarbij van groot belang. Alleen in gesprek met u kunnen we onze dienstverlening optimaliseren. Ondanks de wens om te groeien, blijven wij een platte en flexibele organisatie. Aon blijft graag persoonlijk.