WEGAS-verzekering

Wegas staat  voor Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering Bestuurders Motorrijtuigen.

Werkgever aansprakelijk
Als een werknemer met een motorrijtuig (privé of zakelijk) onder werktijd (inclusief woon-werkverkeer) schade oploopt, kan de werkgever hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Deze aansprakelijkheid is door de Hoge Raad zeer ruim gesteld: in principe is de werkgever al aansprakelijk alleen op grond van het feit dat de verkeersschade van de werknemer zich onder werktijd heeft voorgedaan.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven biedt onvoldoende dekking voor dit risico
De reguliere werkgeversverzekeringen, zoals de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, bieden geen of onvoldoende dekking voor dit risico. Om die reden is er een speciale polis ontwikkeld, de WEGAS (of WEGAM)-verzekering. Deze verzekering heeft een verzekerde som van
€ 2.500.000,00 per gebeurtenis. De dekking omvat niet alleen letselschade, maar ook eventuele inkomens- en materiële schade.
 Jaarpremie  
 Werknemer met bedrijfsauto €   25
 Werknemer eigen auto > 50.000 KM €   25
Overige werknemers en uitzendkrachten €     4
Minimum premie € 100

Aon
Deze lage premies kunnen wij u aanbieden, omdat wij gespecialiseerd zijn in verzekeringen voor advocaten en notarissen. Neem contact met ons op om te praten over een pakket op maat, of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Aanvragen informatie Wegas verzekering